ZA POSLOVNI SEKTOR, SYSTEM INTEGRATOR NUDI INTEGRIRANE SUSTAVE KOJI UKLJUČUJU AV, SIGURNOSNE SUSTAVE I RJEŠENJA ZA UŠTEDU ENERGIJE

Naša tvrtka posjeduje veliko iskustvo u radu na raznim poslovnim objektima, u Hrvatskoj i inozemstvu. Kroz protekle godine, imali smo zadovoljstvo raditi za ugledne klijente, od investitora koji grade poslovne objekte, do vlasnika renomiranih tvrtki. Kako za male urede, tako i za velike industrijske zgrade, lako prepoznajemo koja su rješenja potrebna, shodno tome kako se prostor koristi. Rezultati našeg rada na takvim objektima su praktična rješenja, koja sa lakoćom koriste svi korisnici prostora. Prepoznati smo po vrhunskim rješenjima za uštedu energije, inteligentne rasvjete te sigurnosnih rješenja, za sve tipove poslovnih objekata.

ZA ONE KOJI CIJENE RAZLIKU

Poslovni objekti često imaju sobe za sastanke i konferencije. Naša rješenja će Vam pomoći da sa lakoćom koristite svu Audio/Video opremu, kako bi ste sa lakoćom prezentirali Vaše proizvode i usluge Vašim klijentima – to znači biti suvremena tvrtka, sa stilom.

Audio/Video

Naši stručnjaci posjeduju sve potrebne dozvole za instalaciju vrhunskih sigurnosnih rješenja. Izrađujemo rješenje koje će najbolje zaštiti Vašu imovinu i djelatnike. Među našim referencama nalaze se mnoge poslovne zgrade, luksuzne vile, ambasade i jahte.

Sigurnost

Elektroinstalacije i strukturno kabliranje su kralježnica Vašeg sustava, na koju spajate sve komponente Vašeg doma. Takve instalacije moraju biti pravilno postavljene, testirane i spremne za sadašnje i buduće sustave Vašeg doma.

Elektroinstalacije

Vaš ured kreira Vaš imidž prema klijentima, stoga je bitno da učinite interijer lijepim. Naši svjetlosni dizajneri će kreirati rješenje koje savršeno odgovara interijeru, a stručnjaci za automatizaciju će učiniti jednostavno upravljanje kojim možete promijeniti ambijent u potpunosti jednim klikom.

Dizajn i kontrola rasvjete

Upoznajte savršen balans između rasvjetnih rješenja i prirodnog svijetla, uz motorizirane, po potrebi i automatizirane, rolete i zavjese. Takva rješenja će poboljšati komfor Vašeg ureda, pa će se Vaš tim bolje posvetiti radnim zadaćama.

Dizajn i kontrola sjenila

Pouzdani internet na svakom računalu, suvremeni sustav telefona, te središnji server za pohranu svih vrijednih podataka, kojima zaposlenici mogu pristupiti sa bilo koje udaljene lokacije. To su samo neka od rješenja koja će Vaš tim učiniti bržim i produktivnijim.

Mreže

Gotovo svaki naš projekt sadrži segment po kojem je unikatan. Kada upoznate što smo sve u mogućnosti napraviti, izraziti ćete nam Vaše želje. Naš tim stručnjaka će razviti posebno rješenje, po mjeri zadatka. Izrada rješenja po mjeri za nas predstavlja poseban izazov i zadovoljstvo.

Integracija po mjeri

OD VAŠE IDEJE DO REALIZACIJE

Mi činimo razliku u prostoru gdje stanujete, pretvarajući obične objekte u nešto zaista posebno. Od jednostavnih projekata do najzahtjevnijih, u mogućnosti smo ponuditi sustav koji savršeno odgovara Vašim zahtjevnim i željama. Od prvih konzultacija do samog završetka, sa Vama smo u svakom koraku, kako bi smo postigli upravo ono što Vi želite.

Konzultacije s klijentom

Prvi korak je sastanak sa jednim od naših specijalista kako bi smo razumjeli Vašu viziju o projektu, Vaš životni stil i zahtjeve. Ovaj korak je ključan kako bi smo dobili informacije kako će se koristiti pojedini prostori, te da ponudimo opcije koje bi ispunile Vaša očekivanja. Prezentiramo mogućnosti proizvoda koje biramo, te razloge zašto ih biramo. U ovoj fazi prezentirati ćemo Vam primjere nacrta te kako bi se projekt trebao razvijati.

Idejno rješenje

Koristeći smjernice napisane kroz prijašnje konzultacije, naši dizajneri će osmisliti sustav koji udovoljava svim zahtjevima I zadanim parametrima. Za projekt se odabire isključivo oprema koja je već testirana I ocjenjena od strane naših inženjera.

Glavni projekt

Kada odlučite da je System Integrator izvođač na Vašem projektu, tim projektanata će razraditi projekt do posljednjeg detalja, kako bi se cjelokupni sustav uspješno implementirao. Dio naših projekata su i dijagrami ožičenja, detaljni nacrti za inženjere koje rade na projektu, nacrti mehaničke opreme, kalkulacije o težini i dimenziji opreme, izračuni očekivanog oslobađanja topline iz opreme kako bi smo predvidjeli adekvatnu ventilaciju, te mnogi drugi bitni detalji koji će omogućiti nesmetan rad Vašem sustavu.

Upravljanje projektom

Naš Projekt Menadžer će voditi projekt od početka do samog završetka. Njegov glavni zadatak je isporučiti projekt unutar zadanog vremena i budžeta. Kao voditelj tima, upravljati će ljudima iz naših odjela dizajna, inženjeringa, instalacije i programiranja. Naš Projekt Menadžer je u stalnom kontaktu sa ostalim izvođačima na projektu kako bi se uskladila dinamika i plan izvođenja radova. Osim toga, Projekt Menadžer će redovno slati izvješća klijentu, kako bi klijent bio stalno informiran o napretku projekta.

Kabliranje sustava

Strukturno kabliranje je kralježnica Vašeg sustava. Stoga, dizajniramo infrastrukturu kabela kako bi smo izbjegli sve smetnje, te Vaš objekt učinili spremnim za buduće nadogradnje. Kada su svi kabeli položeni ispravno, završni priključci se postavljaju od strane naših tehničara, uz nadzor Projektnog Menadžera.

Konfiguracija sustava

Vaš sustav se sastavlja i programira u našem sjedištu, gdje je pozvan sam klijent ili njegov predstavnik kako bi se prezentirao rad sustava. Na taj način klijent može odmah vidjeti kako će sustav raditi, te se otvara mogućnost eventualnih promjena prema klijentovim željama, kako bi se u potpunosti ispunila klijentova očekivanja. Na ovaj način, uvelike smanjujemo potrebno vrijeme za uspješnu instalaciju na objektu.

Instalacija sustava

Nakon što su svi potrebni kabeli položeni i testirani, vrijeme je da dostavimo opremu na objekt te instaliramo sustav. A/V izvori i oprema za automatizaciju se postavlja u Rack sustav izrađen po mjeri projekta, postavljaju se svi zvučnici I televizije, vodeći pri tome računa o najvišoj razini urednosti.

Programiranje

Programer će staviti sve elemente Vašeg sustava na jedinstven panel za upravljanje koji može biti dio Vašeg sustava, ili što je nasa čest slučaj, biti će omogućeno upravljanje putem Vašeg tablet uređaja ili smartphone-a. Samo programiranje se sastoji od dva levela. Programer prvo obavlja pisanje složenog programa koji znači niz akcija koje se trebaju obaviti uz samo jedan Vaš pritisak tipke, npr. pritiskom određene tipke upaliti će se Vaš TV i sustav kućnog kina, ugasiti će se sva potrebna svijetla, spustiti određene rolete te se zaključati ulazna vrata. Drugi dio programiranja je podešavanje samog korisničkog sučelja prema Vašim individualnim željama.

Održavanje

Iako koristimo isključivo odabrane i kvalitetne proizvode u našim projektima, naši sustavi ipak zahtijevaju određeni oblik održavanja. Nakon što jamstveni rok proizvoda isteče u mogućnosti smo Vam ponuditi ugovor o održavanju, kako bi ste nesmetano i bez brige u potpunosti uživali svoj sustav.

The Brief

U gradnji ove obiteljske kuće, stambene površine 1600 m2, sudjelovali smo od samog početka gradnje. Klijent je došao sa svojim željama o jednostavnom upravljanju sa rasvjetom i roletama, te nije imao predodžbu da u rješenje možemo integrirati i audio/video opremu, grijanje/hlađenje, te sustave sigurnosti.

S obzirom na veličinu i kompleksnost objekta, te visoka očekivanja klijenta, pravi je izazov bio napraviti rješenje kojim će se moći jednostavno koristiti sam klijent, ali i ostali stanari što uključuje i malu djec

The Installation

Tijekom cijelog planiranja izgradnje kuće, usko smo surađivali sa klijentom, arhitektom i dizajnerom interijera. Dogovoreno rješenje je sadržavalo sljedeće:

- Dizajn rasvjete i jednostavno upravljanje
- Automatizaciju roleta i zavjesa
- Multiroom audio sustav u svakoj sobi, koji će pohraniti glazbenu kolekciju klijenta koja broji preko 350 albuma glazbe
- Sustav kućnog kina u dnevnom boravku i glavnoj spavaćoj sobi
- Multiroom video sustav koji će pohraniti kolekciju BluRay i DVD filmova koja broji preko 800 naslova
- Automatizacija grijanja, hlađenja i rekuperacije zraka
- Automatizacija svih sigurnosnih sustava
- Pokrivenost cijelog objekta bežičnim internetom vrhunske kvalitete